KETTLEBELL BODYSCHOOL TRANSFORMATION WORKSHOP

Hold 2 – lørdag-søndag d. 2-3. februar 2013:

PRIS 4.750 KR. – BOOK DIN PLADS NU

(hvis du ikke kan vente, så skynd dig at prøve “BodySchool på 14 dage”- TILMELD DIG GRATIS LIGE HER

Målrettet indsats = Maksimal effekt af træning og mad

Der er forskel på at træne hårdt og på at træne effektivt, i forhold til at opnå de ønskede resultater.

Det vil sige træne på en måde, der gør din krop effektiv til fedtforbrænding, styrker dig, giver dig flot kropsholdning og former, samt får dig til at bevæge dig med lethed og ynde.

 • Hvordan træner du?
 • Får du nok i udbytte for din træningsindsats?
 • Og ved du hvordan du skal spise, for at få det optimale udbytte af din træning?
 • Hvad skal spise for at få det optimale udbytte af din krop i det hele taget?

Kettlebell Body Transformation er et must for dig, der:

 • Har prøvet en masse træningsformer, men ingen af dem har givet dig de ønskede resultate
 • Er stagneret i din træning og ikke ved, hvordan du kommer videre
 • Uanset hvor hårdt du træner, så får du ikke de ønskede resultater
 • Bliver forhindret i at gennemføre et træningsprogram, fordi du får skader
 • Har svært ved at få eller vedligeholde motivationen til træning
 • Er (fuldstændig) i tvivl om, hvordan du skal spise, for hvad er sundt? Nul kulhydrater? Raw food? Dansk husmandskost? Vegetar? Vi forstår godt du er lidt forvirret
 • Spiser “sundt” men alligevel ikke får de resultater, du ønsker

Og dig, der kunne tænke dig at:

 • Få en stærkere, slankere og hurtigere krop
 • Slippe af med tilbagevendende skavanker (fx. knæskader, spændinger i ryg/nakke og dårlige skuldre)
 • Lære den mest effektive måde at træne på, når tiden er knap
 • Være uafhængig af fitnesscenter, vejr og andre omstændigheder
 • Komme godt i gang med at træne med kettlebells på egen hånd
 • Gøre hvert et træningspas til en succesoplevelse for at styrke din motivation
 • kun at bruge tid på den mad der virkelig gavner dig

På Kettlebell Body Transformation vil du lære:

 • At finde din kropstype (lille og sivet, lille og blød eller muskuløs og velpolstret), der er helt afgørende for, hvordan du skal træne (med eller uden KettleBell) og hvordan du skal spise, hvis du vil have masser af energi, overskud og træningsfremgang
 • Hvordan du får det fulde udbytte af kettlebell træning
 • Hvad en kettlebell kan og IKKE kan bruges til
 • Hvordan du træner sikkert og undgår skader
 • Hvordan du tilrettelægger din træning i forhold til din kropstype
 • Hvordan du tilrettelægger din træning ift. din fysiske og mentale dagsform, så du bliver ved med at få fremgang
 • Hvilke 6 fundamentale kettlebell øvelser du får størst træningsudbytte af
 • Hvordan du tilpasser øvelserne til din kropstype og dit nuværende niveau

På denne BodySchool Kettlebell uddannelse får du de vigtigste brikker til at forvandle din krop og blive 100% selvkørende i din træning og ernæring, uanset dit udgangspunkt.

Du lærer hvilken af BodySchool’s 3 kropstyper du falder ind under, så du kan målrette din træning og mad…og derved kun bruge tid og energi på det, som der vil virke rigtig godt for dig.

Du bliver skarp på, hvilke træningsmetoder der skal til for at nå netop dit mål, og hvordan du bliver ved med at få fremgang i forhold til din kropstype.

Du får en træningsskabelon, der gør det muligt for dig at halvere den tid og indsats du lægger i træningen og fordoble dine resultater – så du kan få træningen passet ind i selv den mest travle og turbulente periode af dit liv. Hvor som helst, når som helst – på dine vilkår.

Du vil aldrig mere føle, du spilder din tid på træning eller mad. På de to intense dage bliver du helt tryg ved de mest effektive kettlebell øvelser og de evidensbaserede træningsmetoder til større fedttab, styrke, kondition OG mental fokus og drive – uden på noget tidspunkt at ty til den konventionelle kredsløbstræning.

Du vil finde ud af, lige præcis hvad, hvor meget (eller hvor lidt) og hvor ofte du skal træne for at accelerere og vedligeholde din kropstransformation. Og hvad du skal spise for at hjælpe det hele godt på vej.

De praktiske detaljer

Tid: Workshoppen foregår som sagt lørdag-søndag d. 5-6. januar 2013 kl. 09:00-16:00 begge dage.

Sted: Danmarks lækreste spa, fitness og kursted – Skodsborg Spa&Fitness, Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg.

Husk: Du skal være klædt på til at træne, så løstsiddende tøj, indendørs træningssko og hvis du vil træne i shorts, så husk at have nogle joggingbukser e.l. til at tage på, mens du ikke er aktiv og også en sweatshirt til overkroppen.

Maden: Vi serverer smagsprøver, snacks og efter-trænings-smoothies tilpasset din kropstype, men du skal selv have frokost med. Pak den frokost, som du tror er den allersundeste og allerbedste for dig. Så ser vi nemlig nærmere på den både lørdag og søndag, og hjælper dig med at justere den, hvis det viser sig, at den ikke er helt optimal i forhold til din kropstype og situation.

Din investering

Kr. 4.750,00 inkl. moms, undervisningsmateriale og kropstype-snacks i løbet af de to dage.

Det svarer til hvad du betaler for at være medlem af et fitness center i et år, men her får du meget mere for pengene og du lærer at træne hvor og når det passer dig uafhængigt af åbningstider.

(kr. 3.750,00 hvis du er med på “BodySchool på 14 dage” listen - TILMELD DIG GRATIS LIGE HER

Underviserne

Jacob Søndergaard a.k.a. BS Hulk

Jacob er specialestuderende i humanfysiologi og har undervist 2000+ fitnessinstruktører og 150+ personlige trænere.

Jacob var blandt de første i Danmark til at blive uddannet af kettlebell legenden Pavel Tsatsouline og har 1000+ timers erfaring i undervisning af kettlebells på hold, samt 1500+ timers undervisning i kettlebells på individbasis.

Jacob er manden bag “Sixpack på 6 uger” programmet
og var den første der fik indført kettlebelltræning på holdbasis i de danske fitnesscentre.

Jacob er også kendt som træningsekspert fra bl.a. Go’ Morgen Danmark, TV2 Praxis og Aktiv Træning, hvor han løbende introducerer de træningsmetoder, der giver de bedste resultater.

I Bodyschool er Jacobs kaldenavn BS Hulk.

Læs mere på www.jacobsondergaard.dk.

Umahro Cadogan a.k.a. BS Gastro

Umahro er ekspert i ernæring, madlavning, gastronomi, sundhed og high performance. Han har hjulpet tusindvis af mennesker i 1-til-1 konsultationer og lige så mange til kurser, foredrag og workshops.

Umahro er forfatter til bestseller kogebøgerne i Køkkenrevolution-serien, har bidraget til mange andre koge- og fagbøger og er forfatter til mandesundheds- og kogebogen Herrerevolution: Sådan får du styrke, potens og power og “general” i Herrerevolutionen.

Umahro er manden bag den banebrydende Sundhedsrevolutionær-uddannelse for privatpersoner og fagfolk, der vil være deres egen og deres klienter og patienters sundhedsekspert.

Umahro er tilknyttet konsulent for The Institute For Functional Medicine, der er i gang med at skabe fremtidens sundhedsvæsen. Og senest er han blevet adjungeret professor på den banebrydende mastersgrad i Nutrition and Functional Medicine på University of Western States.

Umahro træner selv meget. Det bliver til boksetræning, KettleBells, crossfit, løbetræning og styrketræning.

I Bodyschool er Umahros kaldenavn BS Gastro.

Læs mere på www.umahro.dk og blog.umahro.com

Anna Bogdanova a.k.a. BS She-Hulk

Anna Bogdanova kom til Danmark som 13-årig fra Ukraine, og de russiske rødder træder tydeligt frem som både dyb visdom og ben i næsen. Den store omstilling så tidligt i livet vækkede hurtigt Annas radar for kultur- og livsstilsforskelle og blev grundstenen i hendes interesse og talent for forandringsprocesser.

Anna er bachelor i Business Administration & Psychology (HA Psyk), en grad hun har brugt som fundament for sine mange coachinguddannelser indenfor blandt andet sundhed og ernæring, stress og ledelse.

Med solid praktisk erfaring, dyb akademisk viden og en konstant finger på pulsen af alt, hvad der rører sig, i den seneste forskning indenfor sundhedsstrategi og træning, er det ikke overraskende, Anna er sundhedsmagasinet iForms faste træningsekspert med særligt fokus på forandringsprocesser.

Anna arbejder tæt med et solidt netværk af sparringspartnere, som omfatter både læger, fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater, neurologer, psykologer, coaches, forskere samt internationalt anerkendte styrkecoaches og livsstilsvejledere. Et tværfagligt samarbejde, der garanterer hendes klienter en fuldt holistisk tilgang og et bæredygtigt resultat.

Anna er kvinden bag det banebrydende 1200-hold for kvinder.

I Bodyschool er Annas kaldenavn BS She-Hulk.

Læs mere på www.annabogdanova.dk.